Magyarul, ukránul és oroszul beszélő kérdezőbiztosokat keres a TÁRKI

A TÁRKI Társadalomkutatási Intézet júniusi kérdőíves közvéleménykutatáshoz három nyelven, magyarul, ukránul és oroszul beszélő kérdezőbiztosokat keres. A kutatás az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) megbízásából készül. A munka ukrajnai menekültekkel kb. félóra hosszú személyes kérdőív elkészítése. Honoráriumot a kitöltött és elfogadott kérdőívek után tudunk fizetni. Egy kérdezőbiztos 20-30 kérdőívet készít el kb. 3 hét alatt júniusban (a munka természeténél fogva ez nemcsak munkanapokon napközbeni, hanem délutáni vagy hétvégi elfoglaltságot is jelent, de rugalmas időbeosztásban végezhető). A jelentkezőknek kötelezően részt kell venni egy egynapos online tréningen, annak teljes időtartama alatt (előzetes tervek szerint június 9-én 10 és 16 óra között).

Várjuk jelentkezését, ha szeretne megbízási szerződéssel keresetkiegészítéshez jutni és megfelel az alábbi feltételeknek:

- legalább társalgási szinten beszél magyarul, oroszul és ukránul (mindhárom nyelven);

- részt tud venni az egynapos online tréningen (bekapcsolat kamerával) június 9-én 10 és 16 óra között folyamatosan;

- legalább 15 kérdőív elkészítését vállalja

- vidéki, kistelepülési lakóhely esetén szükség van autóra és jogosítványra

Előny, de nem feltétel:

- társadalomkutatási/közvéleménykutatási kérdezőbiztosi vagy hasonló (pl. interjúkészítői) munkában szerzett tapasztalat

- ha Ön az ukrajnai háború kitörése, 2022. február 24. után érkezett Ukrajnából Magyarországra.

Jelentkezőket Magyarország egész területéről várunk.

További részletekért hívja a +36309232718-as telefonszámot. Jelentkezni rövid bemutatkozó levéllel a timko@tarki.hu e-mail címen lehet 2023. május 31-ig.

poll